Jeeeanett12 -

Kjole bestilt !Kjolen er egentlig hvit men jeg bestilte den i fargen fuchsia ( rosa )
Pappa bestilte kjolen til meg idag å dette er kjolen :


 

 

Kjolen kan du finne HER 

Q. Syntes om kjolen?

 • HORE,FEIT,STYGG  Er det greit å bli kalt disse tingene? NEI.  Absolutt alle blir en eller aen dag kalt noe stygt som rett og slett ikke er greit. Samfunnet vi lever i nå er jo bare av å passe på hvordan vi ser ut, å måtte vege under 60 for å få kjangs på de "poppulære" guttene.  "statestikken" sier jo att de som mobber er blitt utsatt for noe selv, for .eks. Blitt mobbet selv eller ikke hatt det så bra hjemme!. Men alikevell er det ikke greit å gå å trakasere ned på andre. Om du føler du blir mobbet selv eller om du ikke har det så bra hjemme, snakk med noen om det . En venn, eller familie, eller bare gå til sosial læreren / helsesøsteren på skolen. Vet det sikkert er utrolig vanskelig å snakke om slike ting. Men det e så mye bedre en å mobbe andre.

  Folk i dette samfunnet tar jo livet av seg selv om de blir nok mobbet til det, eller så kutter de seg, eller så er de bare hjemme å prøver å bli mye bedre for att folk skal like dem. ALLE takler dette på hver sin måte! Så ta å tenk før dere sier noe, som de sier " Om du ikke har noe fint å si så ikke si det i det hele tatt" eller " det du vill att andre skal gjøre mot deg, gjør det samme mot dem
  Når jeg ser folk blir mobbet eller plaget på skolen så kjenner jeg att jeg blir litt irritert inni meg. ALLE er forskjelige, har sine egne meninger, vil gå i akkuratt det de vill gå i, osv.. 
  Å dette burde alle få låft til uten å bli mobbet/trakasert ned på. Så hva så om en jente vil gå i ett litt kort skjørt på skolen, så hadde folk slippet å kalt henne hore, eller om en jente vill gå i stram bukse så slepper hun å bli kalt feit om hun er litt overvektig, eller om hun bare vill gå i joggekler slipper hun å bli kalt stygg! Dette er noe jeg ikke skjønner meg på, hvorfor må  folk gå rundt å mobbe andre?

  Å gutter også, hva er vitsen i å kalle en gutt som går i en stram bukse homo? eller om han strier,farger, eller gjør noe som helst med  håret. Mange gutter vil gå i stramme bukser å vill fikse på håret osv. Men de tørr kansje ikke det fordi de vet de kansje blir kalt homo eller bifil osv. Eller gutter som bare går i joggekler? hva så, har ikke noe å si. De kan gå i akkuratt det de vill. 
  Å om en gutt var homo å er kommet ut av skapet, så kan det ver att han er utrolig redd for å bli mobbet for det, å det er heller ikke greit å mobbe noen for att de liker samme kjønn. Kjærlighet er kjærlighet, De må få låft til å ha sine egne meninger osv.

  Å jeg er nesten helt sikker på att dere som mobber ikke hadde likt den følelsen å fått all den dritten tilbake.Dere hadde kansje tenkt litt mær over hva dere sier osv. Å ja alle som blir mobbet tar det til seg, selfølgelig ikke alle tar det like mye til seg, men alle tar det til seg. Å om en jente hadde blitt kalt stygg eller feit å vist hun da hadde tatt det sikkelig til seg hadde hun brukt  mer sminke får å bli finere, eller spist mindre for å bli tynnere. Å det som er galt med det er att om hun bruker litt mer sminke blir hun kalt "bimbo" eller om hun spiser lite kan det ver hun hadde fått rykter på seg att hun bare vill ha oppmerksomhet. Men det er det jo rett og slett ikke. Hun gjør det bare fordi mobberne startet med å kalle henne stygg eller feit.

  Det med gutter og, noen av dem tar det like mye til seg som jenter. Det er ikke bare jenter som har det galt her i verden. Gutter har det akkuratt likt. Selvfølgelig er det noen gutter som later som de ikke tar det til seg, men når de kommer hjem hva tror du de tenkter på da? alle tenker på det, om de blir kalt noe stygt. Det er liksom en selfølge.
  Eller bare om en gutt gråter kan han jo bli kalt homo eller noe stygt. alle gråter en gang i blant. Så om en gutt gråter er det akkuratt likt som om en jente gråter. fordi ALLE har følelser.  Så hva er vitsen i å trakasere ned på gutter som tar ting til seg eller gråter osv. Noen av dem er jo akkuratt like oss jenter når det gjelder følelser. 

  Eller om en jente legger ut bikini bilde på facebook/instagram så blir hun kalt hore. Det er rett og slett for gale. Alle har vel sett en jente i bikini på stranden før? akkuratt likt
  Eller om en gutt legger ut magebilde på facebook/instagram blir han kalt selvgod osv.. ååhh dette plager meg sond. Samfunnet burde rett og slett blitt forandret. 

  Vet dette ble langt, men tenk på hva du sier før du sier noe!     Bildet er tatt fra google. 

 • Vinn Acne skjerf!  Da har søte Tanja Amanda en konkurranse på bloggen sin der du kan vinne et Acne skjerf, der hun betaler helt selv! Du kan også velge farge selv!
  Jeg selv er med i konkurransen så bli med du også! Er som enkelt å bare trykke på deler knappen å kommentere att du har gjort de!
  Med de samme du er innom bloggen hennes, ta en titt å les videre også, utrolig bra blogg :) 

  Bloggen hennes er : tanjapettersen.blogg ! 
   

 • Hår tutorial // få heste halen din til å se mye lengre ut  Få heste halen din til å se mye lengre ut med å bare gjøre en liten ting ! 
  Dette er en hår tutorial , step by step.  

  Eneste du trenger er to strikker ! 

  Slik sond som dette ser heste halen MIN ut helt "normal"

  Så begynne du med å Slippw alt håre ned som som dette :

  Så tar du litt av håre, sonn så jeg holder opp her :

  Så tar du en strikk i det son som dette :

  Å så tar du den lille "heste halen" vekk til siden, og tar resten av håret slik som dette :

  Så tar du en strikk i det son som dette :

  Så slipper du ner resten av håret å Vholaa!
  (slik ser den ut bakfra) 

  Å slik som dette ser den ut fra siden av :

  Jeg valgte å strie håre mitt før dette. Det er mye enklere å jøre det med stritt hår en med krøller! :) men det er utrolig fint med krøller også!
  Denne "heste halen" tar deg bare 1min lengre en den andre!  

  Før / Etter!   Q. Syntes? 
 • hits